In samenwerking met de ESTA en het Nederlands Fluitgenootschap organiseert EGTA nl een studiemiddag voor leden en andere belangstellenden. Naast ruimte voor  ontmoeting en uitwisseling staan er twee boeiende onderwerpen op het programma:

  • Gezond muziek maken. Valerie Tillie houd een lezing over houding en beweging voor musici. Naast het theoretisch zal het praktische grote aandacht krijgen. Behalve voor jezelf als speler kan kennis op dit vlak je ook helpen als docent je leerlingen goed te coachen.
  • Filmpjes/YouTube e.d.  als middel in de instrumentale les. Joska Ligtenberg heeft als docent hiermee veel ervaring opgedaan en zal op laagdrempelige wijze e.a. overbrengen. Het is al op eenvoudige manier mogelijk om opnames als didactisch middel in te zetten.

De EGTA zal recent verschenen en besproken gitaaruitgaven ter inzage geven. ESTA en Fluitgenootschap worden daartoe ook uitgenodigd. Deelnemers kunnen zelf natuurlijk ook uitgaves meenemen. Locatie: Rabozaal Theater aan de Slinger, De Slinger 40, 3995DE  Houten. parkeren: Parkeergarage Kruitmolen, De Molen 100, 3995 AX Houten met de trein is de locatie in 5m te lopen vanaf station Houten. Vooraf aanmelden is gewenst. Aanmelden kan hier


9 november 2014
13:00 - 17:00

Theater aan de Slinger Utrecht
De Slinger 40
3995 DE Houten