Pluck The Day

Pluck The Day

Online gitaar techniek en warming-up sessies – Ideaal voor naast de gewone gitaarles!

Op maandag, woensdag en vrijdag kun je met mij de dag starten met gitaar techniek.
Ik doe twee sessies achter elkaar, eentje voor de vroege vogels om 7:30 – 8:15 en een om 8:30 – 9:15. Alles gaat via Teams.

Als je mee gaat doen dan kan ik je beloven dat je na mijn sessies de hele dag door ingespeeld bent en steeds zin hebt om je gitaar op te pakken 🙂 Ook je docent zal staan te springen omdat je veel beter gaat spelen.

De oefeningen die we doen zijn door mij gemaakt en tot stand gekomen tijdens mijn jarenlange concert- en lespraktijk. Om de zoveel tijd komt er een nieuwe bij, maar speciaal voor Pluck The Day ga ik met elke nieuwe oefening eerst langs een fysiotherapeut, die veel kennis heeft van gitaar spelen. Zo bouw ik mijn sessies zo slim mogelijk op en help daarmee blessures te voorkomen.

Een aantal oefeningen staat op mijn site; die kun je zo proberen. Ook kun je altijd een week gratis meedoen; soms doe ik een speciale actie dat je langer gratis kunt uitproberen.

Als je lid wordt van Pluck The Day dan krijg je toegang tot de members area waar ik tips over gitaarspelen deel en waar je de PSR code kunt ontdekken die achter de oefeningen schuil gaat.

Om je een idee te geven van het niveau: De huidige deelnemers bestaan uit gevorderde amateurs, conservatorium studenten, bachelor en jong-talent en leden van gitaarorkesten. Omdat de deelnemers tijdens de sessie op mute staan heeft niemand last van elkaar.

Ik presenteer de sessies in het Nederlands en schakel om naar Engels wanneer een internationaal lid van de partij is.

Dus ik zou zeggen: kijk op mijn site:

https://www.fernandocordas.com/pluck-the-day

…stuur me een mailtje voor de TEAMS-link en:

Tot ziens bij Pluck The Day!

Groet
Fernando


19 april 2021 - 18 april 2022
7:30 - 9:15