Come together...Guitar Rhapsody

De gitaar-happening Guitar Rhapsody… come together is de feestelijke kick-off van het 15-jarig jubileum van Stichting Gitaarorkest Nederland.
Met een drietal concerten, in Lelystad (16-1), Eindhoven (18-1) en Almere (19-1), nodigen we je van harte uit om dit met ons te vieren.

Het Nederlands Jeugd Gitaarorkest – hét top gitaarorkest van Nederland – presenteert onder de bevlogen leiding van Peter Constant een spetterend concert met zowel bekende als verrassende muziek. Jonge gitaarleerlingen van o.a. de Kubus Lelystad schuiven aan voor een feestelijke finale.

Stichting Gitaarorkest Nederland brengt sinds 2005 gitaristen uit heel Nederland bijeen om met elkaar muziek te maken en samen inspiratie op te doen. Met drie bloeiende gitaarorkesten, talloze projecten, concerten, workshops en lessen, geeft de Stichting een positieve impuls aan dit prachtige instrument dat zoveel muziekstijlen en culturen verbindt.

Met medewerking van o.a. Ilse Hoekstra, Z.o.o. guitar duo (Marion Schaap & Peter Constant) en jonge gitaarleerlingen uit Lelystad en omgeving.

Toegang gratis
Meer info: Gitaarorkest of De Kubus


16 januari 2020
19:00 - 20:00

Kunstencentrum de Kubus
Agorabaan 3
8224 JS Lelystad