Come together...Guitar Rhapsody

De gitaar-happening Guitar Rhapsody… come together is de feestelijke kick-off van het 15-jarig jubileum van Stichting Gitaarorkest Nederland.
Met een drietal concerten, in Lelystad (16-1), Eindhoven (18-1) en Almere (19-1), nodigen we je van harte uit om dit met ons te vieren.

De jonge talenten van gitaarorkest Ponticello, de toekomstige profs van het Nederlands Jeugd Gitaarorkest,  De Gitaar Bend(e), én een aantal topsolisten presenteren onder de bevlogen leiding van Peter Constant een spetterend concert met zowel bekende als verrassende muziek.

Stichting Gitaarorkest Nederland brengt sinds 2005 gitaristen uit heel Nederland bijeen om met elkaar muziek te maken en samen inspiratie op te doen. Met drie bloeiende gitaarorkesten, talloze projecten, concerten, workshops en lessen, geeft de Stichting een positieve impuls aan dit prachtige instrument dat zoveel muziekstijlen en culturen verbindt.

Met medewerking van o.a. Anneloes van Hout, Z.o.o. Guitar Duo (Marion Schaap & Peter Constant) en jonge gitaarleerlingen uit Brabant.

Toegang: € 10,– (tm 16 jaar € 6,50)
Meer info en reserveren: Gitaarorkest of CKE

Come Together wordt georganiseerd door het Brabants GitaarKwartier in samenwerking met Stichting Gitaarorkest Nederland en CKE.


18 januari 2020
19:30 - 21:00

CKE
Pastoor Petersstraat 180
5612 LW Eindhoven