1e Loonse Gitaarweekend Gitaarsalon Loon op Zand

In het weekend van 3 en 4 november ziet het ‘1e Loonse Gitaarweekend’ het levenslicht. Een mooie samenwerking tussen Stichting Gitaarsalon Loon op  Zand en Het Witte Kasteel. Dat weekend staat bol van de activiteiten, waaronder een zeer bijzonder gitaarconcert op de zaterdagavond, en verschillende andere concerten en vormen van educatie rondom de Spaanse gitaar op zondag. 

LOON OP ZAND – De muzikale rode draad in dit programma is in handen van de dames van “Trio Asturias’ uit het Belgische Vlaanderen. Zij staan garant voor kwalitatief hoogstaande muziek, aanstekend enthousiasme naar publiek en gretigheid om andere gitaristen in hun ontwikkeling een stapje verder te helpen.
Het Loonse Gitaarweekend biedt voor elk wat wils. Zowel voor de gitaarliefhebber, gitarist als muziekliefhebber. Het programma ziet er als volgt uit. Op zaterdagavond 3 november is er een exclusief concert door ‘Trio Asturias’ . Op zondag 4 november gaat het Loonse Gitaarweekend verder met een miniconcert door Trio Asturias in de ochtend, presentatie gitaargroep Jan Naalden van masterclasses en ensemblespel voor gitaristen (zowel jong als minder jong).

Meer informatie


3 november 2018 - 4 november 2018
20:00 - 0:00