Muziek van Ellington en Strayhorn

Muziek van Ellington en Strayhorn


Negen muzikanten spelen jazzmuziek van Duke Ellington en Billy Strayhorn. Axel Hagen schreef de arrangementen. Musici: Sanna van Vliet – Zang Axel Hagen – Gitaar Olaf Tarenskeen – Gitaar Joan Terol Amigo – Drums Thomas W. Andersen – Bas Víctor (...)

20 september 2019
20:00 - 22:30

Koorenhuis
Den Haag


Jason Daskalakis

Jason Daskalakis


De van oorspong Griekse gitarist Jason Daskalakis werd in 1991 geboren in Athene. Toen hij zes jaar oud was leerde hij de klassieke gitaar kennen, en de liefde voor dat instrument heeft hem nooit meer losgelaten. In 2012 studeerde hij (...)

22 september 2019
15:00

Gasthuiskerk Doesburg
Doesburg


Duo Melis

Duo Melis


Het succesvolle Duo Melis, bestaande uit Susana Prieto en Alexis Muzurakis, viert het twintigjarig bestaan met een jubileumprogramma vol 'all-time favorites'. Op het programma staan o.a. werken van Scarlatti, Rodrigo, Piazzolla en Ginastera. Kaarten

12 oktober 2019
20:15 - 22:35

Concertgebouw
Amsterdam


Michalis Kontaxakis

Michalis Kontaxakis


De Griekse gitarist Michalis Kontaxakis is een uitermate innemende, creatieve en warme speler die de ware klank van de klassieke gitaar weet te brengen. Hij won vele internationale prijzen waaronder het prestigieuze Tarréga concours (Spanje). Hij soleerde bij menig grote (...)

20 oktober 2019
16:00 - 18:00

Waalse Kerk - Den Haag
Den Haag

1 2

Agenda-item toevoegen

Klik hier om zelf een agenda-item toe te voegen. Deze zal na goedkeuring worden gepubliceerd.