Four Aces Gitaarkwartet

Four Aces Gitaarkwartet


Het Belgische gitaarkwartet Four Aces ontstond in 2008 na kennismaking op het Iserlohn Guitar Festival in Duitsland. Zij traden op in verscheidene landen, waaronder China. Het kwartet bracht twee cd's uit, getiteld 'Four Aces' en 'Odyssee'. Inmiddels staan ze bekend om (...)

21 oktober 2018
15:00 - 16:45

Gasthuiskerk Doesburg
Doesburg


New Guitar Music - Primeurs

New Guitar Music - Primeurs


Primeurs is het laatste concert uit de concertserie NEW GUITAR MUSIC door het Studenten Gitaar Ensemble Nederland o.l.v. Susana Opanski. Juan Almada, een jonge gitarist uit Argentinië, is hierbij de gastmusicus. Hij speelt prachtige Zuid-Amerikaanse muziek van o.a. Leo Brouwer, (...)

21 oktober 2018
15:00 - 17:00

Lutherse Kerk Utrecht
UTRECHT


Izhar Elias met Salon Classique

Izhar Elias met Salon Classique


Salon Classique “Mediterraneo”, een vroeg 19e eeuwse potpourri, met kamermuziek werken van Paganini, de Fossa, Boccherini en Molino. Een salon, zoals het toen ook zou hebben geklonken. Gespeeld op instrumenten uit die tijd. In een intieme en ongedwongen sfeer kennis (...)

8 november 2018
20:15 - 22:30

Concertgebouw Kleine zaal
amsterdam


Katona Twins

Katona Twins


De Katona Twins zijn een begrip. Niet alleen zijn Zoltán en Peter Katona een eeneiige tweeling, ook zijn ze fenomenale gitaristen. Toch zijn ze door hun bijzondere broederband niet onafscheidelijk. “Hoewel we elkaar bijna dagelijks zien, proberen we niet teveel (...)

10 november 2018
20:15 - 22:00

Edesche Concertzaal Noorderkerk
Ede

1 2

Agenda-item toevoegen

Klik hier om zelf een agenda-item toe te voegen. Deze zal na goedkeuring worden gepubliceerd.