Jazz at Sneak Preview

Jazz at Sneak Preview


Gitarist Olaf Tarenskeen speelt in trio setting een European Jazz programma: een eclectische samenstelling van tunes uit het Great American Songbook, pop/rock songs en originele muziek geschreven door Yvonne Smeets, Ralph Towner en Olaf Tarenskeen met teksten van Yvonne Smeets. (...)

15 februari 2020
13:15 - 16:00

Zuiderstrandtheater
Den Haag


Por el amor de Dios

Por el amor de Dios


Por el Amor de Dios is een nagelnieuw gitaarensemble met een missie. Met een selectie aan zowel ontroerende als virtuoze composities uit het hele klassieke repertoire willen ze hun persoonlijk verhaal vertellen en daarmee de brug slaan tussen klassieke melodieën (...)

16 februari 2020
15:00 - 17:00

Drommedaris
Enkhuizen


Otto Tolonen

Otto Tolonen


De Finse gitarist Otto Tolonen is altijd op zoek naar nieuwe, onbetreden paden wat betreft repertoire, speeltechniek en samenwerkingen. Het maakt hem een van de meest veelzijdige en interessantste gitaristen van deze tijd. Otto Tolonen won prijzen op tientallen internationale (...)

29 februari 2020
20:15 - 22:35

Concertgebouw
Amsterdam


Concert Guitar and Voice

Concert Guitar and Voice


Dit voice en gitaar duo presenteert alles wat kenmerkend is voor European Jazz: een eclectische samenstelling van tunes uit het Great American Songbook, pop/rock songs en originele muziek geschreven door Yvonne Smeets, Ralph Towner en Olaf Tarenskeen met teksten van (...)

15 maart 2020
14:00 - 14:50

Openbare Bibliotheek Den Haag
den haag

1 2

Agenda-item toevoegen

Klik hier om zelf een agenda-item toe te voegen. Deze zal na goedkeuring worden gepubliceerd.