Concert Frank Bungarten

Concert Frank Bungarten


De Duitse gitarist Frank Bungarten geeft concerten over de hele wereld. Zijn CD-opnamen zijn opgebouwd rondom de zwaargewichten van het repertoire. Daartoe behoren zijn eigen Bungarten's Bach-transcripties en het complete werk van Villa-Lobos. Frank Bungarten werd in 1958 geboren in Keulen (...)

24 februari 2019
15:00

Gasthuiskerk Doesburg
Doesburg


Concert Gabriel Bianco

Concert Gabriel Bianco


Meestergitarist Gabriel Bianco wordt wereldwijd geroemd om zijn gepolijste uitvoeringen van veelzijdig repertoire. In dit concert speelt Bianco een aantal van zijn favoriete composities van Bach, Piazzolla, Albeniz en Granados. Meer informatie

8 maart 2019
20:15 - 22:30

Doopsgezinde Kerk
Groningen


EGTA-Gitaardocentendag

EGTA-Gitaardocentendag


Op zaterdag 23 maart vindt de 2e EGTA-Gitaardocentendag plaats in de muziekschool van Barneveld. Deze dag is toegankelijk voor alle gitaardocenten, gitaarstudenten én gevorderde leerlingen. We zijn nog bezig met een interessante invulling. Er zal in ieder geval voldoende gelegenheid zijn om te netwerken én (...)

23 maart 2019
10:00 - 16:00

Muziekschool Barneveld
Barneveld


Guitarra Americana

Guitarra Americana


Een verrassende muzikale reis op de akoestische gitaar van Noord- tot Zuid-Amerika. Gitarist Emiel van Dijk en slagwerker Onno Witte staan garant voor een virtuoos concert. Emiel heeft diverse internationaal geprezen albums op zijn naam staan en laat de gitaar klinken (...)

24 maart 2019
15:00 - 17:30

De Enck
Oirschot

1 2

Agenda-item toevoegen

Klik hier om zelf een agenda-item toe te voegen. Deze zal na goedkeuring worden gepubliceerd.